Maskrosorna växer fint i år. Blommorna bra i sallad och som nyttig armering i vegetariska biffar.

Maskrosorna växer fint i år. Blommorna bra i sallad och som nyttig armering i vegetariska biffar.

Efter hand som odlingarna utvecklas på Lövudden uppstår periodvis överskott på en del grönsaker m.m. Vi har under en försöksperiod på två år sålt en del av detta till våra grannar på kollektivhuset Stolplyckan i Linköping, med ett uppmuntrande resultat.

Mejllista för intresserade
För att vidga köpkretsen utanför Stolplyckan finns en mejllista. Där kan de som är intresserade av att få information om vad som är till salu och när försäljning sker anmäla sig. Anmälan sker genom ett mejl till: kosmotopia@gmail.com och förpliktigar inte till något köp.

Försäljning i Linköping
Jag fortsätter att sälja grönsaker under 2016 med avhämtning på Stolplyckans kollektivhus (Föreningsgatan) i Linköping, ingång genom huvudentrén mellan trapphus 37-39 (utanför caféet) på vissa måndagar mellan klockan 18-19. Försäljning kan också ske direkt från vårt fritidshus Lövudden eller genom särskilda avtal. Kontakta Jan för mer information på mejl: kosmotopia@gmail.com eller genom telefon 0703-454624.

Varorna levereras förpackade separat för varje kund och betalas med äkta kontanter. Alla växter och råvaror växer antingen vilt i en frisk omgivning eller odlas ekologiskt. Jag berättar gärna mer om vad de olika växterna kan användas till i din matlagning och hur odlingen går till. Information om vår verksamhet finns också att finna i riklig mängd på den här bloggen.

Aktuell försäljning äger rum den 23/5, klockan 18-19 på Stolplyckans kollektivhus (Föreningsgatan)  i Linköping och de grönsaker som erbjuds denna gång är följande: Brännässla, spenat- och mållablandning, gul lök och grön lök, salladsmix och temix. Pris, mängd och relevant information om grönsakerna fås genom deltagande i mejlgruppen.

Jan Gustafson-Berge

Annonser